-------
Maandag Wasdag is al jarenlang een vaste rubriek op mijn Weblog Wandel Kijk en Kiek.
Vrijwel elke maandag plaats er ik een zelfgemaakte foto van een wasje in binnen- of buitenland.
Ondertussen is het een dermate grote fotoverzameling van wasjes dat het een eigen Weblog verdiend.
Welkom op "Maandag Wasdag" het weblog met het wekelijkse fotowasje.
Truus Wijnen
-------

zondag 21 juni 2009

Maandag Wasdag

Maandag Wasdag (20): Flam NoorwegenDit keer een Maandag Wasdag uit Noorwegen. De foto's zijn gemaakt vanuit de  rijdende "Flam-trein" . Een  trein waarmee je een spectaculaire tocht kunt maken de bergen in. Je passeert valleien, watervallen en bergtoppen.  Aan het begin van de route tref je  nog enkele huizen aan.
De foto's zijn afgelopen week gemaakt waaruit jullie de conclusie kunnen trekkken dat ik op dit moment in Noorwegen ben. 

Heel bijzonder is dat ik op deze reis iemand heb aangetroffen waarmee ik al enige tijd via het weblog contact heb. Ze staat ook met haar naam in het linker rijtje op dit weblog bij  de medebloggers. We hadden elkaar nog nooit ontmoet. Hadden alleen schriftelijk contact met elkaar gehad. Wisten ook niet van onze wederzijdse reisplannen. Vreemd is het dan ook als je op je 1e vakantiedag in de bus stapt, achterin de bus gaat zitten en er dan vrij snel achter komt dat je voor een medeblogger zit. Nog vreemder is het dat je, zonder dat je elkaar ooit gezien hebt, meteen weet wie voor je staat en je elkaars naam noemt. Heel bijzonder.
Natuurlijk zijn jullie benieuwd om wie het nu gaat maar ik heb met haar afgesproken geen naam te noemen. Misschien dat ze in haar weblog er zelf nog wel een keer over schrijft.
Voor nu in ieder geval van mij een hartelijke groet uit Noorwegen.